Woning | het Zoute

Overname aandelen: indrukwekkende villa die gelegen is op een uitzonderlijk groot stuk grond (bestaande uit 2 kavels) in een zeer rustige en residentiële buurt.
INDELING: Inkomhal met vestiaire en gastentoilet. Verder is er een zeer ruime living met open haard, een apart bureau met gashaard, een eetkamer, een volledig geïnstalleerde keuken met ontbijthoek, een bijkeuken/wasplaats en een extra garderobe-ruimte. Er is ook een prachtig binnenzwembad met een lounge .

Op de eerste verdieping is er een master bedroom met ingebouwde kasten en een ruime badkamer (met bad, douche en toilet), evenals een aparte trap die rechtstreeks naar het binnenzwembad leidt. Er is ook een tweede kamer met een eigen douchekamer, evenals een derde en vierde slaapkamer die een badkamer delen. De vijfde slaapkamer heeft een aparte buitentrap.

Op de tweede verdieping is er een zeer grote zesde kamer of multifunctionele ruimte, een zevende slaapkamer, een badkamer en een toilet. Er is ook een aparte studio met kitchenette en douchekamer die van buitenaf bereikbaar is. De villa heeft een volledige onderkeldering onder het huis, met een complete wellnessruimte (met twee sauna's, een infraroodcabine, een stoombad, een bad, een douche, een loungeruimte, technische ruimtes en verschillende bergingen). Er is ook een poolhouse met keuken, een garage voor twee auto's en verschillende parkeerplaatsen buiten.


Referentie:5573/DEVA
Prijs:Prijs op aanvraag
Status:Te koop
Bewoonbare opp.:900 m²
Perceeloppervlakte:2 690 m²
Bouwjaar:2005
Kelder:Neen
Slaapkamers:8