Appartement | Knokke

Nieuw appartement met een gevelbreedte van 7m30 met zijdelings zicht op zee en de villa’s van het Albertstrand, gelegen op de hoek van de Zeedijk en de Meerlaan in een toonaangevend nieuwbouwproject .
INDELING:7de verdieping: Inkomhal met vestiaire, gastentoilet en c.v.-berging (aansluiting wasmachine). Ruime woonkamer uitgevend op het aangename terras. Eerste volwaardige slaapkamer voor dubbel bed met aansluitende douchekamer met inloopdouche en dubbele wastafel. Tweede dubbele slaapkamer eveneens met douchekamer. Mezzanine: Volledig ingerichte open leefkeuken met eetplaats uitgevend op de vide. Bureauhoek. Nachthal met apart toilet. Derde ruime slaapkamer met ensuite badkamer met ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel.
Het mezzanineverdiep is tevens bereikbaar via de lift. Mogelijkheid tot aankoop van een garagebox in de residentie. Luxe afwerking! (budget keuken 35.000 EUR excl BTW – maatwerk van 16.500 EUR excl BTW - blokdeuren 1.000 EUR excl BTW per deur, domotica, sanitair 41.500 EUR excl BTW vloerverwarming met warmtepomp, etc.)


Referentie:5234/DEVA
Adres:Meerlaan 147 | Duinbergen 7.1 0, 8300 Knokke
Prijs:Verkocht
Status:Verkocht
Bewoonbare opp.:145 m²
Perceeloppervlakte:154 m²
Bouwjaar:2025
Kelder:Neen
Terras:9 m²
Slaapkamers:3