Appartement | Knokke

Prachtig nieuw appartement van 140 m² met 32 m² terras gelegen aan de zonnekant van de Van Bunnenlaan, tussen de Kustlaan en de Dumortierlaan, op wandelafstand van de Zeedijk. Volledig afgewerkt najaar 2021.
INDELING: Inkom met gastentoilet en C.V.-berging. Ruime en zeer lichtvolle living gashaard en ingemaakte kastenwand uitgevend op het zuid-westen gericht terras ( 2m10 diep). Volledig ingerichte, luxueuze open keuken . 3 slaapkamers, allen uitgevend op het terras achteraan. Master met dressing en badkamer met ligbad, douche, dubbele lavabo en toilet. Aansluitende douchekamer. Rolluiken met sturing via domotica. Fietsenberging op het gelijkvloers met aparte uitgang. Garage te koop op het gelijkvloers (ca. 2m90 *7m): 95.000E. Extra hoge plafonds.
Het appartement wordt volledig afgewerkt: 3 laags stucco vloer in leefgedeelte en mortex in natte ruimtes, vloerverwarming en plafondverwarming, schilderwerken, nike home control verlichting, plafondhoge blokdeuren,volledig maatwerk met gashaard en wand in travertin, etc.


Referentie:5071/DEVA
Adres:Van Bunnenlaan 25 | Berlage 1.1 0, 8300 Knokke
Prijs:Verkocht
Status:Verkocht
Bewoonbare opp.:140 m²
Perceeloppervlakte:172 m²
Bouwjaar:2021
Kelder:Neen
Terras:32 m²
Slaapkamers:3